Jump to content

Suočenje


mickopi

Preporučene objave

Poštovanje i pozdrav svima i ako mi može netko obratiti malo pažnje.Imam za mjesec dana drugo ročište i suočenje s policajcem,zbog nemogućnosti da mi sud dokaže krivicu.Naime radi se o fotkama koje nisu uspjele pa sad sutkinja traži suočenje.Do zastare imam dva mjeseca ,pa me interesira da li je moguće da se policajac ne pojavi ,i da li sud prihvača opravdanje telegramom da sam bolestan,i u slučaju da sud presudi u svoju korist imam li pravo žalbe na II stupanjski sud.Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako se ne pojavite na ročištu na kojem bi se trebalo odvijati suočenje sa policajcem, sudac će saslušati policajca (ako se i on pojavi), te možda čak i donijeti rješenje bez suočenja....nedolaskom na suočenje nećete postići ništa.

mogućnost da se policajac ne pojavi na raspravi postoji. isprika zbog nedolaska na ročište putem brzojava se uvažava....na rjšeenje koje donese prvostupanjski sud imate pravo žalbe, a na rješenje vps (drugostupanjsko) nemate pravo žalbe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija