mickopi objavljeno: 21. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. siječanj 2008. Poštovanje i pozdrav svima i ako mi može netko obratiti malo pažnje.Imam za mjesec dana drugo ročište i suočenje s policajcem,zbog nemogućnosti da mi sud dokaže krivicu.Naime radi se o fotkama koje nisu uspjele pa sad sutkinja traži suočenje.Do zastare imam dva mjeseca ,pa me interesira da li je moguće da se policajac ne pojavi ,i da li sud prihvača opravdanje telegramom da sam bolestan,i u slučaju da sud presudi u svoju korist imam li pravo žalbe na II stupanjski sud.Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. ako se ne pojavite na ročištu na kojem bi se trebalo odvijati suočenje sa policajcem, sudac će saslušati policajca (ako se i on pojavi), te možda čak i donijeti rješenje bez suočenja....nedolaskom na suočenje nećete postići ništa. mogućnost da se policajac ne pojavi na raspravi postoji. isprika zbog nedolaska na ročište putem brzojava se uvažava....na rjšeenje koje donese prvostupanjski sud imate pravo žalbe, a na rješenje vps (drugostupanjsko) nemate pravo žalbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yaris odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. Idite na suočenje i negirajte sve, bez obzira na ishod, meni se na suočenju tri puta nisu pojavili policajci i sudac je obustavio prekršajni postupak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zaglibio odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. mom kolegi je sudac presudio bez njega, jer se nije pojavio na suočenju...bolje odi i negiraj sve..tvoja riječ vrijedi ko i njegova Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.