napolaputa objavljeno: 22. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. siječanj 2008. evo ovako- 29.12. zaustavila me policija i napuva san 0.8 promila, a uz to san upravlja neregistriranim vozilom.Zalbu nisan pisa...ima li je smisla sad pisat?isto tako moze li se zalit na kaznu za neregistrirano vozilo? naravno to jos nije sve...naime dana 20.1.2008 opet me je zaustavilo i ovaj put san napuva 1.8 promila..vozačku nisan ima kraj sebe jer je nisan podiga sa policije...nije mi uručen prekršajni nalog za voznju pod utjecajem alkohola nego samo zapisnik na kojem ne pise da se treba uručiti građaninu nego da ostaje u njihovom bloku...za vožnju bez vozačke mi je uručen prekršajni nalog ( samo za usporedbu )! jeli to njihova greska i šta ja mogu napravit po tom pitanju? unaprid fala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. za prvi prekršaj - kao prvo nisi napisao da li si dobio prekršajni nalog na licu mjesta ili nisi. Ako si nalog dobio na licu mjesta i nisi stavio prigovor kasno ti je, jer je istekao rok za prigovor, pa ćeš kaznu morati platiti...ako to još nije stigao prekršajni nalog kada isti stigne, stavi prigvor, reci da nisi kriv, i odugovlači do dvije godine od kada je prekršaj počinjen, jer tada nastupa zastara za drugi prekršaj...novi prekršajni zakon, četiri godine zastara...platiti češ kaznu imam odličnu strategiju za neplaćenje kazni za pijanu vožnju: a da prestaneš piti ? dok ne ubiješ nečije dijete? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Podloga odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. Samo pomažite ovima "alkoholičarima" kako da se izvuku. Da li bi mu davao i takve iste savjete da je imao sudar sa vozilom u kojemu si bio ti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 23. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. pomažemo ljudima, jer mislimo da imaju potencijali da postanu bolji...da nije tako cijela bi ova priča bila bez veze. ja bih inače, da se mene pite, racividistima alkoholičarima oduzimao vozačke doživotno.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 23. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. e prijatelju, da on želi postati bolji shvatio bi odmah da ukoliko vozi pijan može ubiti sebe ili druge a ne bi ponovno vozio pijan i još pitao kako da izbjegne kaznu. lijepo je i humano pomoči drugima ali šta sa onima koji ne žele pomoči sebi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vujca odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. Možda čovjek ima peh ja sam to već iskusio. Kad te krene onda ........... Nego ostavi se ti ljepo alkohola i sretno s murijom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
napolaputa odgovoreno: 24. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. pa slušajte to je sve bilo igrom slucaja...koliko puta san zbog pijanstva o odusta vozit..ali i prvi i drugi put je bija hitan slucaj..a to alkoholičar ili ne...pa slusajte ja se nadan da jos nisan..ali to svejedno i ostaje između mene i boce.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. Svi kažu "nisam puno popio","nisam se osječao pijanim","nisam ništa napravio","igrom slučaja..." Morate imati na umu da je alkohol zakonom zabranjen i ako taj zakon prekršite i to ste još napravili svjesno- - za svoje postupke morate odgovarati. Vama izgleda prvi puta nije bila dovoljna škola pa ste opet pijani vozili,i sad opet niste iz toga čini mi se izvukli pouku. Kakav vam je to stav "koliko puta san zbog pijanstva o odusta vozit.." ,zar bi vas sad trebali gledati blagonaklono zbog toga??? Nadam se samo da kad opet bude "hitan slučaj" a vi ste pod utjecajem alkohola,da čete pozvati taxi,a ne sjest za volan,puno vam je isplativije... Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.