daisy82 objavljeno: 23. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2008. Može li mi netko, please, objasniti koji je proces kada se želim rastati od supruga koji to ne želi - ne da neće potpisati sporazumni, nego apsolutno odbija razgovarati. Koliko znam, u takvom slucaju bih ja trebala podići tužbu protiv njega. to je otprilike sve što znam. i da mi treba odvjetnik. Malodobna djeca, zajednička imovina. Odakle da krenem, tj. koji su koraci? I postoje li u Zagrebu odvjetnici specijalizirani za obiteljsko pravo ili su "svi za sve"? Ako postoje, postoji li neki registar ili sl.? Merci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 23. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. Pocnite od citanja tema u pdf Obiteljsko pravo jer je sve sto vas zanima vec vise puta odgovoreno. Isto tako, molim vas da procitate pravila foruma. Oglasavanje odvjetnika nije dozvoljeno pa vas upucujem na registar odvjetnika objavljen na sluzbenim web stranicama Hrvatske odvjetnicke komore. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daisy82 odgovoreno: 23. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. Dear Ane, jasno mi je da nije dozvoljeno oglašavanje, no na stranicama odvj. komore postoji samo popis svih odvjetnika u RH. Pa bih molila odgovor na pitanje da li da li postoje specijalizirani odvjetnici za obiteljsko pravo ili su svi za sve. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.