leonesa objavljeno: 24. siječanj 2008. objavljeno: 24. siječanj 2008. Molim sudačkog vježbenika-volontera ili nekoga tko zna da mi odgovori dali za prijavu pravosudnog ispita,osim rješenja o primanju na sud i potvrde o obavljenoj praksi na sudu trebam još nekakav dokument, ukratko što sve trebam priložiti prijavi za pravosudni ispit budući sam volontirala 18 mjeseci na sudu? Citiraj
Floki odgovoreno: 25. siječanj 2008. odgovoreno: 25. siječanj 2008. imaš na stranicama ministarstva - trebaš priložiti dokaz da su ti uplaćivani doprinosi tih 18 mjeseci (za mirovinsko i zdravstveno). Na kojem sudu si volontirala? jesu ti plaćali doprinose? I ja se spremam, pa mi je svaka informacija bitna. Citiraj
djaba_raspašoj odgovoreno: 15. studeni 2009. odgovoreno: 15. studeni 2009. a što je dokaz za to osim zdravstvene knjižice i radne knjižice? koliko ja shvaćam, staž bi se trebao upisivati u ranu knjižicu....da li je to tako? Citiraj
Ana29 odgovoreno: 19. prosinac 2009. odgovoreno: 19. prosinac 2009. Ja sam bila volonter godinu dana, nakon toga sam primljena kao vježbenik. Za prijavu mi je sud izdao potvrdu na kojoj piše da sam obavljala praksu kao volonter, koliko dugo i kada sam primljena kao vježbenik. Nisu spominjali doprinose, i rekli su mi da su dosad takve potvrde izdavali, pa će mi je valjda uvažit. Uz to sam priložila rješenje kojim sam primljena na volonterski, kako piše u uputama Ministarstva. Pa ćemo vidit... Citiraj
markun odgovoreno: 6. ožujak 2011. odgovoreno: 6. ožujak 2011. da li još uvijek vrijedi da se može volontirati na sudu, a da ti ide staž ili uvjeti za polaganje pravosudnog? hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.