Jump to content

Smanjenje alimentacije 2


zippo

Preporučene objave

Slično kao prethodni slučaj:

 

On: dobio otkaz, nakon mjesec dana mu se rodilo dijete, nakon 3 mj. (dok je bio na na birou sa par naknada od 1000kn) dobio presudu za povećanje alimentacije za 2 djece na 1200 kn, traži posao.

Supruga: skoro pobacila, ima plaću 3800 kn (tj. još porodiljni), ne može vjerovati da sud ne prihvaća treće, malo, dijete kao okolnost.

Bivša (sa 2 djece OŠ dobi): Vlasnica uhodanog obrta, prijavila se na minimalac, sud prihvatio da nema dovoljno sredstava (inače, djeca imaju nove Nokie svake godine) jer je obrt i po prijavama svake godine "u plusu samo 100kn".

 

NOVO:

On - nalazi hitno jadni posao, te zbog zdravstvenih ograničenja (nalazi liječnika), godina (40) i SSS prihvaća ponuđeno - tek 2000 kn.

 

PITANJE:

Ima li dotični ikakvih šansi da dobije smanjenje alim. jer mu sada ostaje 800 kn od plaće, dakle sa ženinom plaćom 4600 njih oboje + beba.

 

Dva odvjetnička ureda su mu je rekla da - NE, jedan da - DA, pa vas molim mišljenje da li da čovjek ipak uđe u proces ili stisne zube i remen?

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija