krco1 objavljeno: 2. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 2. veljača 2008. redovito si pratim predmet preko interneta i danas vidim predmet mi se nalazi kod likvidatora tvrtkova 5 dali netko zna jeli to konaćno pri kraju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. da,jos koji dan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 2. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. znaći rešenje stiže Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Prcan odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. Kako dugo ti je predmet u obradi krco 1? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 2. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. 21.11.2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Prcan odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. Pa ja sam bio 03.07. u Tvrtkovoj na vještačenju i od onda mi je predmet kod Taborskog i još ništa! Jesi dobio privremenu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 3. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2008. kad bude pisalo "referent za izradu nacrta rješenja" onda je blizu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Prcan odgovoreno: 3. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2008. Neznam kako bi krco to tako brzo dobio ja čekam 7 mjeseci i još ništa! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 3. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2008. Sve zavisi od načina upisa i ažurnosti podataka u evidenciji uredskog poslovanja HZMO tj. konkretne PS ili SS, u biti likvidatura je zadnja i to znači da je rješenje gotovo (napisano, potpisano,otpremljeno,..) i zaprimljeno u likvidaturi te se radi "ručni" izračun ili korekcija. Npr. zna biti i ovakav slijed (kada čitaš njihovu evidenciju): referent, prijepis i a/a, a ti dobio rješenje i mirovina već sjela na tekući a još nije najavljena isplata preko tekućih ili u slučaju mog prijatellja je bio ovaj slijed: referent taj i taj primopredaja u rad i nakon toga a/a, prošlo desetak dana od a/a on dobiva rješenje i mirovina uredno došla početkom sljedećeg mjeseca kada su išle isplate preko tekućih. Ponavljam sve zavisi od "navika" i ažurnosti upisa od strane djelatnika HZMO-a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2008. krivo sam napisao predmet mi je na kompletiranju od 21.11.2007 a na vještaćenju u tvrtkovoj sam bio 19.07.2007. a na prvostupnoj komisiji mupa sam bio 11.04.07. na bolovanju sam od 2.11.2006.god evo to je sve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.