Jump to content

porodiljne naknade


jagodica

Preporučene objave

molim savjet u vezi sa visinom porodiljne naknade.ako trudnica ima četiri plaće po 3500 kn i zadnja dva mjeseca po 4600 kn,kako se računa osnovica plaće?u zakonu piše da se zbroj podjeli sa 6,ako je to u interesu trudnice.u ovom slučaju trudnici je u interesu da dobije 4600 ,što bi joj pripalo da nije trudnica.molim pomoć ako imate slična iskustva. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam sigurna kako se mora računati ali ja imam ovakav slučaj... bila sam na porodiljnom za treće dijete do 3. gods života dakle na 1600 kn. kako sam u drugom stanju, obratila sam se pravnoj slzužbi i obračunu plaća.prekinula sam porodiljni na svoj zahtjev i koristila godišnji odmor(stari) od 19.11. do 31.12. te zatim novi još cijeli 1. mj. rekli su mi samo da je bitno da se ne porodim prije 1.2. i da mi i taj mj. uđe u prosjek pa sam sad na porodiljnom i prosjek koji mi je izračunat jednak je tim plačama og godišnjeg. očito se može...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija