santolina objavljeno: 10. veljača 2008. objavljeno: 10. veljača 2008. Kako ide protokol u izradi projekta za odobrenje financijskih sredstava od strane pretpristupnih fondova Europske unije? Zainteresirana sam za izradu jednog prijekta. Citiraj
flega odgovoreno: 27. veljača 2008. odgovoreno: 27. veljača 2008. Bilo bi dobro pronaci Vama najblizu agenciju za razvoj, tamo se raspitati za konkretne stvari, imao sam i ja ideju jednu poduzetnu za prijavti na jednom natjecaju samo sto je nisam dobro izradio cini mi se, jer nisam projekt manager, imao sam samo laičku konstrukciju. Citiraj
santolina odgovoreno: 27. veljača 2008. Autor odgovoreno: 27. veljača 2008. Mozda ta laicka konstrukciija predstavlja i puno vise. Ja sam pokucala na pravu adresu (napokon) a ne mohu poblize o tome jer ce me opet obristai kao da reklamiram-koji apsurd-potrebne su nam informacije koje sluze za promicanje poduzetnistva,razvijanje uze i sire okoline, Hrvatse i td itd a ne mogu ni spomenit imena konzultanata jer je to reklamiranje. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.