Marek73 objavljeno: 25. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 25. veljača 2008. Da li svi mjerni uređaji brzine moraju biti na stalku u trenutku mjerenja brzine ili policajac može (smije) mjeriti brzinu ako mu je uređaj u ruci? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
barba_ozren odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Marek73 je napisao: Da li svi mjerni uređaji brzine moraju biti na stalku u trenutku mjerenja brzine ili policajac može (smije) mjeriti brzinu ako mu je uređaj u ruci? Ne moraju. Moze i iz ruke ako je rijec o laserskom pistolju (Starlaser od Multanove npr.) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. IZ Zapisnika o izmjerenoj brzini, navedite o kakvom uređaju se radi i način mjerenja (čelno, s nadvožnjaka, u zavoju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marek73 odgovoreno: 26. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. U principu, nisam dobio nikakav zapisnik, osim potvrde o naplačenoj novčanoj kazni od 300 kn. ...zatečen u izvršenju prekršaja kažnjivog po članku 53 stavku 7 zak. o sig. prometa na cestama. Sve ovo mi je jasno, samo mi nije bilo jasno pitanje koje sam postavio. P.S. Hvala na informacijama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 31. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2008. može držati mjerni uređaj u ruci ,naravno zavisi s kojim uređajem nadzire brzinu prometovanja vozila što nikako nemože činiti recimo sa Multanovom koja je jako teška,a znamo dobro da prometni policajci i nisu baš tako jaki hehehe... pazi nabitnijeje da ti imaš njegov broj od tog policajca koji je izmjerio tvoju brzinu kretanja vozilom,no mislim na njegov broj od Uvjerenja o osposobljenosti za rad sa mjernim uređajima to je inađe uruđbeni broj koji on dobije u svom uvjerenju nakon osposobljavanja na policijskoj akademiji..ako nema tog uvjerenja onda to sve lijepo pada u zaborav jer to znači da taj policajac nije stručno osposobljen za rad s mjernim uređajima i sve je rješeno,još samo jedan mali dodatak svemu takav policajac ti nesmije niti naplatiti novčanu kaznu u svezi brzine niti ti smije izdati uplatnicu....pozdrav....... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.