Jump to content

plp u osijeku


Delta70

Preporučene objave

mislim da bi tog doktora trebalo stavit mu jajca u škrip i lagano stezati,sve dok neispriča imenom i prezimenom one kojima je sredio lažnu invalidnost i od kojih je uzeo novce...sad zbog tih kriminalaca svi će biti sumnjivi ,koliko sam shvatio svaki papir gdje je sporni doktor potpisao kao član komisije ide ponovno na reviziju pa to sad ima da potraje par godina dok pošteni ostvare svoja prava.....možda je nekome i cilj da se to odugovlači jer će u međuvremenu dobar dio rješiti svoju muku suicidom........ kako smo svi i ovako već poludili od čekanja tih raznih rješenja sad ovim događajima sa lažnim invalidima i netreba se nadati rješenjima prije 1 do 2 godine :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U prvom redu nevalja organizacija i rad plp.Svatko od članova plp-a uzme određen broj predmeta,odnese kući,pregleda i donese ocijenu.Dogovore se da nedaju prevelike postotke,potpišu se i udare pečate.Posao za plp im je plačen ali zbog velikog broja predmeta oduzima im dosta vremena.Moguče da su izmjenjivali i pečate kako bi si olakšali posao.Malo po malo neki su se dosjetili mogučnosti muljanja i stvar je otišla,gdje je već otišla.

Da se radilo kako treba,pozovu te,dođeš sa papirima oni ih pregledaju i daju svoje mišljenje.Tu bi se teže moglo muljati jer bi morao platiti svakom.Recimo 20% je 3500 eura puta 3 ili 40% je 8000 eura puta 3,dobro to je sve hipotetski ali teškoče za dobivanje invalidnosti bi bile veće.

Netko će postaviti pitanje a koliko bi onda trebalo vremena da plp odradi posao.Neka oforme desetak komisija i opet bi uštedjeli na proračunu,zna se i zašto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mene samo zanima zašto oni javno ne objave imenom i prezimenom te osobe ,kažu za sada ih ima 10 pa makar tih 10 nek znamo tko su oni,a vjerujem da nakon takve objave bilo bi puno više prijava u sumnjive bolesnike.ima tu još dosta čudnih i sumnjivih stvari.nikako mi nije bilo jasno kako neki u kratkom vremenu su obolili i sve rješili sa % postotkom invalidnosti večom nego recimo što ja imam koji se godinama liječim.mislim da i te komisije na DLP su sumnjive kako oni tamo isto potvrde takvim osobama invalidnost to meni nije jasno ili je to neki njihov dogovor ili su tako pametni u tim lažnim dokumentima nemogu vjerovati..

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

meni se cini da bi ovim tempom,moglo biti svasta,tu su odgovorni i pojedini zapovjednici,puno njih,puno lijecnika ,svih profila,drzavne uprave,nase vrhuske,sjetite se da je otac generala decaka imao rvi,sta mislite koliko toga ima,mogli bi se zatresti temelji nase drzave sto u ovim okolnostima -eu-bi bilo katastrofalno,mislim da to nece ici kako mi mislimo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija