plavi37 objavljeno: 29. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 29. veljača 2008. izračun putem tablica kao i omjeri sve je to za mene novo i nerazumljivo pa molim ako neko zna okvirno izračunati iznos mirovine?Dragovoljac od 91-96,SJP, u zvanju instruktora,efektivni radni staž 22 g od toga mirovinski cca 30 g.Na bolovanju ,čekam poziv na komisiju za ocjenu radne sposobnosti.Nemam status HRVI.Samo mi nemojte reči što si čekao do sada-radio sam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hanza odgovoreno: 29. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2008. Ako je invalidska mirovina u pitanju sve ovisi koji omjer dobiješ na mirovinskom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 29. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2008. plavi37 je napisao: Molim savjet vezano za izračun mirovine.... Pogledati prethodne postove na forumu (ima ih ...), a pogotovo one koji govore o tome koji su svi podaci potrebiti za što precizniju procjenu iznosa mirovine uz pomoć dostupnih tablica ili izračuna od strane sudionika foruma. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.