strikan objavljeno: 7. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 7. ožujak 2008. za prijatelja...... 20% hrvi......opća nesposobnost 30-70%......vojnik-dragovoljac 16 god. radnog staža ...hvala....... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. 3200.oo kunića Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Sterop mislim da si debelo pogriješio. Mirovina neće biti preko 2500.00 kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Da oko 2500 kn ako bude više koja kuna lakše ćeš podnijeti nego koju manje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 7. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. ajde dogovorite se !.........prijatelj dimi cigaretu za cigaretom od neruoze..........ruke mu se tresu i ne može popiti jagger...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Imam staru tablicu pao mi sustav sad sam od easad tražio onu zelenu ,a by baggio u izradi ali mislim da nisam puno pogrešio . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. ima na ovom foruma dobrih tablica. malo potraži pa sam unosi podatke i najbolje ćeš znati. tablice su lake za raditi i dobre su, uglavnom.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Najbolje će znat kad mu Poštar dođe kuć pa izbroji na ruku a dotad preporućujem da ti prijatelj kupi flastere ,nek ćuva zdravlje..................poz..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 7. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. ja sam isto računao po tablici oko 2.500,00 al' mi se , s obzirom na opću, čini premalo ( ? ! ).......možda sam neskroman ?.............hvala ekipi i pozdrav ......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. mal čin, žalosno da vojska ne dobiva prilikom odlaska u mirovinu zbog opće nesposobnosti za rad koji čin više. pa i partizanmi su svoje borce cijenili a mi izgleda cijenimo ratne profitere, pjevače, glumce,političare ali vojnike ne..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. ja sa takvim omjerom i cinom stozernog narednika,profesionalna nesp.,1800 kuna.probaj se naci za kojih 500 kuna vise Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Kad dobije nek javi ko je bio najbliže........ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. imas veliki civilni dio,on ti puno zavisi od visine dohotka,tj,place.ako si imao placu oko 4000-5000 kuna,civilni dio nebude los,ako si imao minimalac kao ja onda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 8. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2008. kao što je bare rekao preveliki je civilni dio i skoro nemoguće je izračunati mirovinu sa nikakvom tablicom jer izračun civilne mirovine zavisi od puno faktora do kojih čak i korisnik teško dolazi. jedno je sigurno da za ovaj vojni dio je mirovina 1611,00 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 8. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2008. prijatelj je radio zadnjih 5-6 godina kao voditelj kantine i imao je plaću oko 3.800,00-4.000,00 kuna.........kada dobije mirovinu sigurno ću javiti........pozdrav svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 11. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. '92. je imao invalidnost 20% privremeno na osnovi ozljeda glave, kičme i noge......invaliditet nije obnavljao u ratu jer je dobio gore navedeni posao zbog rečene invalidnosti.....prošle godine u obnovi postupka nije mu to priznato........bolest je u pogoršanju.......imate li kakav prijedlog ?...............hvala....ps-ovo me je on natrao da napišem......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. Članak 134. ZOPHB (1) Ako nakon donošenja konačnog rješenja o pravima iz ovoga Zakona kod HRVI iz Domovinskog rata nastupe promjene koje su od utjecaja na postotak oštećenja organizma utvrđenog konačnim rješenjem, HRVI iz Domovinskog rata može, nakon isteka dviju godina od dana donošenja konačnog rješenja, podnijeti zahtjev za utvrđivanje novog postotka oštećenja organizma. (2) Propisom iz članka 108. stavka 1. točke 5. ovoga Zakona kojim se uređuje utvrđivanje postotka oštećenja organizma utvrdit će se oštećenja na osnovi kojih se može podnijeti zahtjev za utvrđivanje novog postotka oštećenja organizma i prije isteka roka od dvije godine. (3) Odredbe stavka 1. ovoga članka primjenjuju se i na osobu kojoj nije priznat status HRVI iz Domovinskog rata zbog neudovoljavanja uvjeta propisanih ovim Zakonom za stjecanje tog statusa u pogledu postotka oštećenja organizma. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 11. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. hvala prijatelju.........opet mi pije jager........ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. Tko pije, zašto pije, bolje neka se krene raditi po ovom članku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.