perica7 objavljeno: 11. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 11. ožujak 2008. Baš me zanima koji je taj u hrvatskoj vojsci ili policiji koji zna svkog osobno, time se ništa ne dobiva to trebaju zapovjednici brigada ,bojni i niži da provjere jel sve kako su napisali po njihovim spiskovima je rađen registar Hvala na pažnji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. ...ja znam tko je sa mnom ratovao u mojoj postrojbi...i tako svi drugi znaju svoje suborce...kad se na popisu moje postrojbe pokaže netko tko nije bio sa mnom ...eh...eh... ..vi ocito niste branitelj kad postavljate takva pitanja... ...uostalom... na ovom forumu je otvoreno nekoliko tema vezanih za obijavljivanje registra...pa procitajte...i prosudite što vecina branitelja na ovom forumu misli o tome... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dobivamo imena pametnjakovića koji nisu ni dana bili u vojsci nego,tamburali,boksali,nogomet igrali itd.zamisli samo da sa spiska otpadne na primjer 50000tisuća što je po meni malo mislim da ima i više koliko bi onda udjela imao???????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. pored tamburaša otpali bi i tajnice, čistačice,sekretarice i sekretari, njihovi šefovi i šefići, pjevači, glumci, novinari, zaslužni estradni umjetnici??, svi oni koji su hrabro odmaglili u njemačku, svi oni koji rata ni vidjeli nisu, djeca uglednika, rođaci do 16 koljena i bog zna tko još i oni najvažniji - političari i njihova rodbina koji su se za vrijeme rata školovali po inostranstvu da nas sada lakše zajebavaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. darkoh ima toga još ali večinu si smeča nabrojao... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. tko bi ih se sve sjetio. treba javiti bandiću za njih, ako je mogao zabraniti kopanje po smeču u zagrebu neka riješii i ovo smeče. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnimarko odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Ma nije registar rađen po spiskovima zapovjednika postrojbi , rađen je po spiskovima MORH-a tj. spiskovima Uprava za obranu i spiskovima MUP-a. E sad koga su sve uprave (uredi za obranu ) vodili na spiskovima to je pitanje i slučaj za uskok , ZNAM da su pojedini uredi vodili ljude da su tobože mobilizirani a nikada nisu obukli odoru ili ne daj bože vidjeli prvu crtu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.