octavia77 objavljeno: 12. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 12. ožujak 2008. Zna li tko dali je moguće redovito studirati i raditi prijavljen (ne preko student servisa). jedan prijatelj koji je studirao pravo mi tvrdi da je to moguće da postoji rupa u zakonu. Znači može se napraviti radna knjižica na srednju školu i početi raditi. prije nekoliko dana sam našao posao i poslodavac me je odmah prijavio, potpisali smo ugovor itd. za tjedan dana me zove njegova tajnica da mi ne može prijaviti zdravstvenu da trebam doniti potvrdu sa faksa. Ja mogu donjeti samo potvrdu da sam redovan student. Imate li sličnih iskustava hoće li me moći prijaviti ako donesem tu potvrdu ili će mi se samo nasmijati i misliti da sam neka budala. Vrijedi li pokušati? molim pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
markomali odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Ne zelim te bacat u bed al meni su rekli da nema sanse. Uglavnom ak uspijes javi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. jesi apsolvent? uglavnom, probaj, mislim da te ništa ne košta.. ako zašteka, dogovori se s fakultetom da ti izdaju potvrdu da si izvanredan student (možda budu htjeli). ako si apsovent, nemaš beda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 23. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. to sam ja nekidan pitala na faksu i rekli su mi da mogu nastaviti normalno raditi (radim na neodređeno), samo da moram izabrati po kojoj ce mi osnovi biti uplacivano zdravstveno osiguranje. rekla sam da zelim da mi to bude preko faksa. i radim... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pigro odgovoreno: 24. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2008. Student sam pravnog fakulteta u zagrebu, i nedavno sam honorarno počeo raditi uz faks, pa bih s vama podijelio link za sve koji znaju strani jezik(ili 2:)) www.prevedi-sad.com odlična prilika za zaradu i praksu, jezika naravno;) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
littlewing2 odgovoreno: 1. prosinac 2008. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2008. pigro je napisao: Student sam pravnog fakulteta u zagrebu, i nedavno sam honorarno počeo raditi uz faks, pa bih s vama podijelio link za sve koji znaju strani jezik(ili 2:)) www.prevedi-sad.com odlična prilika za zaradu i praksu, jezika naravno;) možeš mi malo opisati uvjete koje moraš ispunjavati za taj posao i kako to sve zapravo izgleda? težak ili lakši posao? isplati li se i kolika je zarada? hvala puno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
franciska odgovoreno: 6. prosinac 2008. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2008. Da li je moguće prekinuti redovan studij radi posla na određeno, ili neodređeno vrijeme pa poslije dati otkaz i ponovno steći status redovnog studenta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 21. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2009. nisam sigurna, ali mislim da se samo jednom status moze mjenjati.. sto to ne bi trebalo pisati u statutu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.