faruk objavljeno: 19. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 19. ožujak 2008. ljudi da lakse prikratimo vrijeme do silne uplate novaca.Dali se neko bavi restauracijom starih vozila,morocikla neka se javi da i tu malo razmjenimo misljenja i eventualno jos stosta.Nezezam se i odmah se unaprijed ispricavam svima al me vise glava zaboli od citanja.Love nikad i ko zna kad i koliko ce bit.Mozda sam ovo trebo objavit negdje drugdje ali vidim da nas je ovdje na ovoj temi najvise.Pozdrav svima i onima koi nisu prijavljeni a tu su. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. za tema je za http://www.oglasnik.hr/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faruk odgovoreno: 20. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Esade hvala na obavjesti ali se nismo razumjeli.Nisam ja mislio oglasavat prodaju vec nacin na koi se moze prikratit vrijeme i imat zanimacija.Ako neko misli da je odlaskom u mirovinu rijesio sve mislim da se vara.Ja na ovakav nacin rada pokusavam se odrzat u normali.To mi je opustanje kad mi je dosta svega.Htio sam samo dat prijedlog za jedan od nacina rehabilitacije.Ako je neko za onu ODO SE NAPIT i rijesio sam sve nek mu bude Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Namjera je dobra, ali ne na ovom mjestu, možda pod caffe. Ipak ovdje rješavamo zakonsku problematiku, mada ni ovo ne bi trebali gurati pod tepih. Još si mlad, naučiti ćeš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Faruk, ovo nije podforum za takve teme. Prebačeno u Caffe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.