nk123 objavljeno: 28. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2008. molim pomoć kupujemo stan u novogradnji i navodno sa stanom moramo kupiti i garažu u zgradi. prilikom dizanja kredita rečeno nam je da nam ne mogu odobrit kredit samo za stan odnosno samo za garažu, nego samo u kompletu. sto po meni nema baš previše smisla. zanima me je li to istina i može li u zemljišnim knjigama kao vlasnik stana bit upisan moj dečko, a kao vlasnik garaže ja? unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grand odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. Treba vidjeti u zk izvatku kako je etažirano. Da li je garaža samostalna uporabna cjelina(da li je iskazana pojedinačno u zk izvatku) ili nije odnosno etažirano je nanačin da u zk izvatku piše npr: stan br. taj i taj, površine ______, na __katu i garaža br_____ .....itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zeljka_os odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. nije pametno kupovati nekretninu zajedno s dečkom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.