gorda objavljeno: 1. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2008. pozdrav! suprug je odselio i već duže ne živimo zajedno.nismo rastavljeni.ja sam ostala s djecom u stanu kojeg je on dobio od svojih roditelja dok smo bili u braku.nekoliko godina kasnije stan je prepisao na sad još uvijek maloljetnu djecu,a sebe je stavio kao osobu koja ima pravo doživotnog boravk,ja se nigdje ne spominjem.on živi u drugom stanu kojeg je isto tako dobio od roditelja.imam li ja kakva prava na stan u kojem živim.planiramo rastavu. hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. Imat ćete pravo živjeti s djecom kad vam ih sud povjeri na zajednički život. Pa ukoliko je to njihovo vlasništvo već sada, bez dodatnih uvjeta predhodno postavljenih... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gorda odgovoreno: 1. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. znam da ću imati pravo živjeti s djecom,inače djeca će biti samnom,tako smo se dogovorili muž i ja.ali ne znam da li ću i nakon njihove punoljetnosti imati prava biti u stanu i da li se on može useliti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.