Ajam objavljeno: 6. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. travanj 2008. Kolegica i ja dobile smo poslovno uvjetovani otkaz (nakon 27 godina radnog staža) zbog učinkovitosti, transparentnosti i ekonomske opravdanosti ( računovodstvo) sada to radi knjigovodstveni servis. Ustanova dobro posluje i ima 14 zaposlenih. Ravnateljicu (politički podobna) smo prijavile zbog kriminala , zlouporabe položaja i ovlasti i pod hitno su se naša radna mjesta brisala a mi na ulicu - nismo uspjele završiti Završni račun. Radi se o ustanovi soc. skrbi u žup. vlasništvu. Sad je pod istragom. Tužile smo ustanovu. Sad se trebaju održati glavne rasprave. Što mislite kako ćemo proći? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. jeste ti i kolegica podnijele zahtjev za zaštitu prava poslodavcz zbog otkaza? Bez toga ne možete pokrenuti sudski spor rada osporavanja otkaza ugovora o radu. Rok je 15 dana od dana kad vam je uručen otkaz. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
osupnut odgovoreno: 10. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2008. Ovo zapravo i nije odgovor na temu,ali kako sam otkrio kriminal u firmi (i prema meni) molim sve posjetioce foruma,ako su u prilici,da objave e-mail adresu ili kontakt telefon udruge "Zviždač"-Vesne Balenović.Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lab-tnt odgovoreno: 22. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2008. Ne znam možda si u međuvremenu uspostavio kontakt, ali sumnjam ... Prije svega sam naziv "zviždača" je pogrdan, asocira na dokonu osobu koja je zabavlja zviždeči ... Vjerojatno si i do sada iskustio da se teško boriti protiv vjetrenjača, sam si, a sustav je korumpiran, policija i pravosuđe je na strani onih koji imaju ... apeliraju, iščuđavaju se, kako su Hrvati pasivan narod, apatičan, jamraju u svom dnevnom boravku, neorganizirani su i nesolidarizirani ... ima i u tome istine, ali iscrpljeni preživljavanjima i činjenicom da je kriminal zaštićen, štoviše u samoj vlasti, politici, nemoćni smo ... no, ima nas moralnih i hrabrih i nazovi Uskok ... vrijeme je slobode govora, piši svoja iskustva, zapažanja, mišljenja, tvoje je pravo, štoviše dužnost upozoravati ... piši po svim mogućim stranicama, instancama ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.