lorenzou objavljeno: 24. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2008. Pitanje stručnjacima. Imam slučaj naslijedstva od 2 tete koje su otišle u Srbiju 60 ih. Odlučio sam rješiti zemlju itd.. te sam tražio smrtovnice u Srbiji. Našao sam samo od jedne tete a druga kao da je propala u zemlju. Nažalost ne znam godinu smrti a niti njeno udano prezime. Slao sam i rodni list i sve što sam mogao dobiti ovdje. Razmišljao sam čak i o privatnom detektivu. Koji je slijedeći potez? Naslijednika nemaju i nitko ih se više ne sjeća? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pretor odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. preko srpskog mup-a pronađi njeno posljednje prebivalište Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Možda imaš ostavrene uvjete za stjecanje vlasništva dosjelošću zemlje. Moraš pokrenuti izvanparnični postupak na sudu, gdje ćeš pod kaznenom i materijalnom odgovornosti izjaviti da ti je teta umrla i da nema nasljednika, te da nemaš druge podatke o njoj, a da zemlju uživaš godinama. Moguća dokazna sredstva su i svjedoci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.