cagart objavljeno: 6. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. svibanj 2008. kaj se to dešava na ''legalisu'' ???bio sam registriran pod ''tragac'' i bio uredan na navedenim stranicama i onda odjedanput više se nemogu registrirati, trajalo je to skoro 7 dana, pokušao sam više puta sa drugim nickovima i nije išlo i danas probam sa ''cagart'' i konačno uspijem pa kaj je to ako netko zna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 6. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. Da nisi zaboravio lozinku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 6. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2008. nisam zaboravio lozinku, kontaktirao sam uredništvo uputili su me da probam sa ovim nazivom s kojim se sad služim i nova lozinka i opet nije šljakalo nekoliko dana, danas sam probao onako slučajno i spoji me stvarno ne kužim u čem je stvar, na nekim drugim stranicama sve radi besprijekorno, ali pod nazivom ''tragac'' nema šanse da spoji ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. proabj očistiti cookies (iliti kolačiće) u svojim internetskim postavkama kad ti se tako nešto sljedeći put dogodi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.