josip_ objavljeno: 7. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. svibanj 2008. ja imam dvojno drzavljanstvo(bihi rh)! i imama auto na bih tablicama a vozacka mi je iz bih! sada mi tvrde da nemogu voziti to auto preko granice jer sam drzavljanin rh! jel postoji neki nacin da to rijesim osim kupovanja auta hr plocica? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Podloga odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. Ima. Vrati se u Bosnu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josip_ odgovoreno: 7. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. nisam iz bosne nego iz hercegovine! a zivim uz samu granicu,i radim u rh Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. To što imaš dvojno državljanstvo u RH ti ne daje veća prava od državljana RH koji imaju samo državljanstvo RH. Državljani RH ne mogu voziti u RH vozila koja nisu registrirana u RH osim ako nemaju radnu ili boravišnu dozvolu neke strane zemlje (ovo ne vrijedi za države bivše YU). "Zakon o hrvatskom državljanstvu Članak 2. Državljanin Republike Hrvatske koji ima i strano državljanstvo, smatra se pred tijelima državne vlasti Republike Hrvatske isključivo hrvatskim državljaninom." Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. Molim Vas nemojte otvarati istovjetne postove u dva različita foruma i isključite Caps Lock kad pišete jer ispada da vičete ma druge korisnike foruma. Hvala Post u ostalim pravnim pitanjima je delete-iran, a ovaj selim u financijsko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
borisc odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. Obrati se nadležnoj carinarnici za ispravan odgovor. Pretpostavljam CCa PLoče ili Split. isto tako imaš web stranicu carine www.carina.hr gdje možeš uputiti upit. Ima tu više elemenata koje utječu na mogućnost upravljanja vozilom strane reg oznake. da bi se moglo odgovoriti po tvojim šturim podacima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.