Jump to content

pitanje


Zmaj

Preporučene objave

mene muci isto pitanje,opća nesposobnost,35 g. i još se osijecam dobro za fizikaliju,ali svi mi kazu da me ne mogu zaposliti jer da sam prolupao u D.R. i sta sad??ma jako sam razocaran u sve,od drzave...jeb.. se sam sa sobom od 96.,a i izgleda do ... cini se da bi bilo najbolje da me pokupio metak i mirna .... :-(:-(:palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko misliš da je došlo do poboljšanja tvog zdravstvenog stanja, obavezno porazgovaraj sa svojim liječnikom opće prakse.

 

Potom možeš opet izaći na komisiju na procjenu radne sposobnosti (to ti baš i ne bih preporučio) ali nitko ti ne garantira da će ti liječničko povjerenstvo odrediti profesionalnu nesposobnost. Moguće je da im se učini da si potpuno zdrav, a onda možeš zvati "upomoć" ali ne vjerujem da će da ponište rješenje koje su prije donijeli. U medicinskoj dokumentaciji mora biti evidentirano bitno poboljšanje zdravstvenog stanja, a ako procjene da si nekim čudom odjednom ozdravio, onda si napravio ogroman korak naprijed (ili nazad, a to će vrijeme pokazati).

23510753mk1.jpggdpitcom5610563400yl1.gifMIROVINA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija