Jump to content

prigovor-forma i što sve navesti da sudac smanji kaznu


ivan699

Preporučene objave

Ako ste već napisali prigovor i Sud Vas poziva na ročište da se izjasnite ,znači da pišete Obranu ukoliko nemožete doći. Preporučio bih Vam da nazovete Sud i zamolite da se u mjestu Vašeg prebivališta ,boravišta održi ročište.Ukoliko Vas odbiju,a mogu to,napišite Obranu pismeno.Sretno

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pazite u Obrani ne pišete ništa više niti manje od onoga što ste naveli u prigovoru,ako ste uopće navodili da ste student bez vlastitih primanja,da niste prekršajno kažnjavani, itd.

Znači sve to ponovo navedite i stavite da Vam je krivo i da znate da ste pogriješili,te da nećete to ponoviti.Znajte da manju kaznu nemožete dobiti,ali odugovlačenjem postupka,možete izbjeći naplatu. Znači doći će Vam Rješenje da ste krivi u svakom slučaju,ali tada se žalite Visokom prekršajnom i opet odugovlačite. Ne primajte rješenje prvostupanjskog 2 puta treći put primite,žalite se potom na Visoki pa isto tako i eto zastare. Naravno to su sve pretpostavke i nije garantirano,te Vam ovi savjeti ne daju za pravo da istu grešku ponovo učinite.Sretno i čuvajte se.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nemogu mi izbrisati kaznene bodove(3). to znam. kad su me kaznili ja sam u roku od 8 dana samo dostavio prigovor policiji i u njemu napisao da ću se izjasniti pred sucem. znači ja se još nisam izjasnio nego sam napisao u prigovoru da ću se izjasnit pred sucem. i sad mi je došao poziv u vezi toga da se izjasnim. ja sam mislio da ću morati pisati prigovor i poslati, a Vi ste mi rekli da Obranu pošaljem. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija