ivan699 objavljeno: 19. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. svibanj 2008. dobio san poziv na sud zbog vožnje pod utjecajem alkohola.kad me je policija kaznila, napravio sam prigovor u kojem sam napisao da cu se izjasnit pred sucem.međutim kako trenutno zbog studija nisam u mjestu prebivanja rekli su mi da se izjasnim pismeno.zanima me forma i što se sve napisat da mi smanji kaznu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Ja sam Vam poslao primjer na pm jeste li dobili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan699 odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. jeste, ali mi nije jasno dali da naslovim obrana ili prigovor. prigovor se ne odnosi da je kriv dreger nego da san student, neman primanja itd Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Ako ste već napisali prigovor i Sud Vas poziva na ročište da se izjasnite ,znači da pišete Obranu ukoliko nemožete doći. Preporučio bih Vam da nazovete Sud i zamolite da se u mjestu Vašeg prebivališta ,boravišta održi ročište.Ukoliko Vas odbiju,a mogu to,napišite Obranu pismeno.Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan699 odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. da, zvao sam sud i rekli su mi da se izjasnim pismeno. kad me je kaznila policija lani u kolovozu ja sam u roku 8 dana uložio prigovor i sad mi je došao poziv. zanima me što bih sve napisao u Obrani. kazna je 2000kn. napuhao sam 1,2 promila hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Pazite u Obrani ne pišete ništa više niti manje od onoga što ste naveli u prigovoru,ako ste uopće navodili da ste student bez vlastitih primanja,da niste prekršajno kažnjavani, itd. Znači sve to ponovo navedite i stavite da Vam je krivo i da znate da ste pogriješili,te da nećete to ponoviti.Znajte da manju kaznu nemožete dobiti,ali odugovlačenjem postupka,možete izbjeći naplatu. Znači doći će Vam Rješenje da ste krivi u svakom slučaju,ali tada se žalite Visokom prekršajnom i opet odugovlačite. Ne primajte rješenje prvostupanjskog 2 puta treći put primite,žalite se potom na Visoki pa isto tako i eto zastare. Naravno to su sve pretpostavke i nije garantirano,te Vam ovi savjeti ne daju za pravo da istu grešku ponovo učinite.Sretno i čuvajte se. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan699 odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. nemogu mi izbrisati kaznene bodove(3). to znam. kad su me kaznili ja sam u roku od 8 dana samo dostavio prigovor policiji i u njemu napisao da ću se izjasniti pred sucem. znači ja se još nisam izjasnio nego sam napisao u prigovoru da ću se izjasnit pred sucem. i sad mi je došao poziv u vezi toga da se izjasnim. ja sam mislio da ću morati pisati prigovor i poslati, a Vi ste mi rekli da Obranu pošaljem. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.