nenya objavljeno: 21. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. svibanj 2008. Zanima me da li se netko javio na natječaj u Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, da mi pomogne oko nekih nejasnoća. U uputama za pripremanje za testiranje stoji: UPRAVA ZA STRATEŠKE I INTEGRACIJSKE PROCESE U ZAŠTITI OKOLIŠA Za radna mjesta u Upravi za strateške i integracijske procese pitanja za testiranje temelje se na slijedećim izvorima: Radno mjesto br. 352. stručni suradnik – Odjel za međunarodnu suradnju, Odsjek za bilateralnu suradnju, - jedan (1) izvršitelj – VJEŽBENIK ? http://www.mvpei.hr/MVP.asp?pcpid=28 Radno mjesto br. 373. stručni suradnik – Odjel za EU integracije, Odsjek za Odsjek za podršku projektima jačanja institucionalnih sposobnosti , - jedan (1) izvršitelj – VJEŽBENIK ? http://www.mvpei.hr/ei/ ? http://www.strategija.hr/Default.aspx?sec=33 No kad otvorim stranice nema niti jednog zakona već stranica Ministarstva vanjskih poslova. Kako se onda pripremiti za testiranje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 21. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2008. uvijek ti ostaje magican uredaj pod nazivom: telefon Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jelenad odgovoreno: 8. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2008. nenya, stoje na kraju ispalo sa tvojim testiranjem.. ja sam se prijavila na isto ministarstvo ali na natjecaj koji je objavljen u 7. mjesecu.. pozvali su me na testiranje kako je izgledalo? intervju? tst iz engleskog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 15. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 15. rujan 2008. testiranje iz engl. izgleda otprilike tako da prevedes neki tekst sa engl na hrv! posebni dio i ustav obicno bude na zaokruzivanje, a informatika na zaokruživanje ili rad na računalu! razgovor: opce informacije o kandidatu, cime se bavi MZOPUG i konkretno određena služba, znas li koja je placa u ministarstvu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Norge odgovoreno: 16. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2008. Plaća u ministarstvima je koma. Dok ne položiš ispit oko 3600, nakon toga oko 4200 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jelenad odgovoreno: 20. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2008. zderonja, hvala na informacijama..bilo je tocno onako kako si napisao.. pitanja iz ustava, uprave, informatike..na zaokruzivanje..jedino je malko engleski bio smijesan.. greengas sam prevela kao biogorivo, a to navodno neki staklenicki plin no svejedno..prosla testove..pa bio intervju..poprilicno ugodan..no na kraju razgovora nista ne kazu.. kada stizu rijesenja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mbacic2 odgovoreno: 19. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2009. da li je netko bio ovih dana na testiranju u Ministarstvu zaštite okoliša? zanima me da li su jos uvijek pitanja na zaokruzivanje ili ne? Pogotovo iz zakona o zaštiti okoliša hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.