scarlet objavljeno: 23. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. svibanj 2008. Poštovanje i pozdrav svima koji pomažu svojim odgovorima. Prelistala sam cijeli forum ali nisam našala konkretnog odgovora na slijedeće: Pauk mi je digao auto - ok - na mjestu gdje kao nije dozvoljeno parkiranje mada su tamo uvijek parkirani auti, i onda izgleda prema nalogu dođu jednom mjesečno i pokupe aute ali koliko ih pokupe toliko su novi opet tamo parkirani. Tako je bilo i u mom slučaju, pokupili mi auto u pola 3, odem podignem ga i u 3 prolazim kraj navedenog mjesta a auta ko u priči - pauka ni na vidiku. Postoji li kakva mogućnost - prigovor/žalba da kaznu od 300 kn ne platim, na što bih se eventualno mogla pozvati.. Unaprijed hvala, i nadam se da će netko ipak odgovoriti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 24. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2008. Postoji.Uložite prigovor na prekršajni nalog kada Vam dođe na kućnu adresu ili ne ulažite ništa ,te čekajte da Rješenje postane pravomoćno,pa se izjasnite za rad za opće dobro.Jedino da Vam ne sjednu prije svega toga na plaću... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scarlet odgovoreno: 24. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2008. Super, ok, ali već kada sam podigla auto su mi dali uplatnicu... i na čemu da temeljim prigovor, mislim, kako da ga formuliram Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 24. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2008. Dali Vi govorite o uplatnici policije kao kazne za prekršaj ili govorite o uplatnici kojom trebate platiti podizanje-ležarinu Zagreb parkingu (ili kojem drugom )? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scarlet odgovoreno: 24. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2008. od policije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 25. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2008. Kada i ako Vam dođe Obvezni prekršajni nalog napišite prigovor.Do tada ne trebate ništa činiti u smislu plaćanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 25. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2008. možete uložiti prigovor kao što Vam se gore kaže, ali sada će te teško doći do zastare. ja sam imao sličnih problema sa parkiranjem pa su mi sjeli na plaču i naplatili svoje. ako odmah platite manje će t e se živcirati, a kaznu će te vrlo vjerovatmo ipak platiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.