pattemille objavljeno: 16. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. lipanj 2008. Pozdrav svima, hitno mi je potreban savjet, a nisam ga uspio naći na ovom forumu, pa zato otvaram novu temu. Naime, moj prekršaj je što nisam na vrijeme produžio osobnu iskaznicu i došlo mi je rješenje sa prekršajnog suda da moram platiti kaznu od 3000 kn. Ja sam se žalio, pa su me sad pozvali 18-og na sud da se branim. Ima li šanse da sutkinja smanji kaznu, jer mi je 3000 kn mjesećna plaća? Kad nastupa zastara za takav prekršaj? Je li moguće tražiti da odradim kaznu društveno korisnim radom? Molim vas nekakav savjet kako da se branim. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pattemille odgovoreno: 16. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2008. Nitko mi ne odgovara, pa vas još jedanput molim da mi pomognete, sigurno ste upućeniji u pravne postupke od mene. Bar mi napišite da nema pomoći i neka platim i šutim! Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 16. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2008. izvadi potvrdu o visini dohotka kojom ćeš dokazati da ti je plaća mala, i da bi ta kazna ugrožavala tvoje uzdržavanje i uzdržavanje članova tvoje obitelji. dat ćeš i izjavu na zapisnik, pa se možeš i nadati nečemu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 26. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2008. pattemille je napisao: Pozdrav svima, hitno mi je potreban savjet, a nisam ga uspio naći na ovom forumu, pa zato otvaram novu temu. Naime, moj prekršaj je što nisam na vrijeme produžio osobnu iskaznicu i došlo mi je rješenje sa prekršajnog suda da moram platiti kaznu od 3000 kn. Ja sam se žalio, pa su me sad pozvali 18-og na sud da se branim. Ima li šanse da sutkinja smanji kaznu, jer mi je 3000 kn mjesećna plaća? Kad nastupa zastara za takav prekršaj? Je li moguće tražiti da odradim kaznu društveno korisnim radom? Molim vas nekakav savjet kako da se branim. Unaprijed hvala! za ovu vrstu prekršaja nema nekog opravdanja...zato priznajte počinjenje, pokajte se, dajte kao što je rekao floki potvrdu o visini dohotka, te skrušeno se pokajte... navedite sve olakotne okolnost, jedna od njih je slabije imovno stanje, nekažnjavnosti dosadašnja, priznanje djela prekršaja.... rad za opće dobro na slobodi kao način izvršenja /ponavljam već kao papiga/, je predviđen za novčane kazne do 500 kn, a vaša prelazi taj iznos... ako vam sutkinja ne uspije ublažiti kaznu, zatražite obročno plaćanje iste... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.