Fiziko objavljeno: 10. srpanj 2008. objavljeno: 10. srpanj 2008. Zanima me slijedeće. U ugovoru(koji je naravno na određeno) mi piše: "Godišnji odmor radnika utvrđuje se u trajanju prema pravilniku o radu." "Za vrijeme trajanja godišnjeg odmora radniku će se isplatiti naknada plaće u visini prema pravilniku o radu." E sad to mene zanima,što konkretno u tom pravilniku piše.Mogu li ja npr. sutra doći u firmu i tražiti isti na uvid. Citiraj
Floki odgovoreno: 10. srpanj 2008. odgovoreno: 10. srpanj 2008. Fiziko je napisao: Zanima me slijedeće. U ugovoru(koji je naravno na određeno) mi piše: "Godišnji odmor radnika utvrđuje se u trajanju prema pravilniku o radu." "Za vrijeme trajanja godišnjeg odmora radniku će se isplatiti naknada plaće u visini prema pravilniku o radu." E sad to mene zanima,što konkretno u tom pravilniku piše.Mogu li ja npr. sutra doći u firmu i tražiti isti na uvid. Ne da Vi imate potpuno pravo to učiniti, već bi Pravilnik o radu trebao biti objavljen na način da je svima dostupan (primjerice, na oglasnoj ploči). Dakako, imate to pravo. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.