Jump to content

molim odgovor na pitanje


alema

Preporučene objave

Molim vas da mi odgovorite na jedno pitanje.Ja i moja prijateljica bile smo svjedoci na proglašenju oporuke.Bilo je 10 nasljednika na proglašenju s tim da je samo jedan od njih dobio svu imovinu,preoostala 4 nasljednika su u inozemstvu.Prisutni nasljednici su se odrekli prava na žalbu i potpisali zapisnik.Trebalo je potpisati 5 primjeraka zapisnika koji će se dostaviti tim nasljednicima u inozemstvu(a koji se po riječima prisutnih 10 nasljednika također slažu sa oporukom)i trebale smo se potpisati ja i prijateljica.Međutim meni je u neka doba bilo loše od prevelike vrućine pa sam se potpisala na 3 primjerka dok me na ostala2 potpisala prijateljica(koja je također bila sa mnom svjedok)Da li smo to smjele uraditi,vidjele smo da nitko nije primjetio?inače smo kao radnici suda osobno poznate sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Varam li se ako mislim da niste samo tako postavile pitanje, već da je vaš uradak izašao na vidjelo? E sad, čini mi se da tu još nije cijela istina rečena. 3 zapisnika si potpisala, a onda te, zamisli uhvatila nesvjestica, pa nisi mogla još 2. Još je gore što ste službenice suda. Sorry što ne vjerujem da je sve to samo puka slučajnost. Slažem se s Mikeom, počinile ste kazneno djelo. No u cijeloj toj priči, ako se dosad ništa nije dogodilo,vjerojatno i neće. No, kako rekoh, ne mislim da je upit postavljen iz čiste znatiželje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija