Jump to content

Pink-ponk loptica


tajna

Preporučene objave

Procedura rastave sud-centar-sud....Tj.1 rociste,centar di je naravno zakljucak brak nepopravljiv , papiri zakljucka poslani na sud i NISTA. Vec 7 mjeseci nista ni na vidiku drugo rociste. Krenila sama kopat da vidim di je zastekalo i dobijem odgovor da je centar taj koji koci,razlog ne navodenje njihovog misljenja kome se dijete na njihovu preporuku daje na skrb.Na susretu s njima pored dogovora da dijete ostaje s mamom, otac se po klasicnom scenariju usprotivio, i sad on zeli dijete......da ne duljim, po zadnijim informacijama centar na prvim susretima nije duzan dat to misljenje, vec ak se mi do drugog rocista ne dogovorimo i takvi nedogovoreni sudac nas onda ponovo salje na centar na vjestacenje i njihovo aj nazovimo strucno misljenje kome dijete .Da li je centar duzan odma dat misljenje koga smatra podobnijim odgajateljem, il je ovo ipak klasicna pink-ponk loptica na naseg sustava

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

CZSS je dužan napraviti kompletnu obradu i svoje mišljenje dostaviti strankama u postupku razvoda,koje ga dalje prosljeđuju sudu.

 

Za samo zakazivanje drugog ročišta nebitno je da li je CZSS stručno obavio svoj posao.

Naime,ta je ustanovo donijela svoje mišljenje koje je takvo kakvo je i sudac je bio dužan zakazati ročište po primitku istog,a prema slobodnom terminu.

 

Kako navodite da se to nije dogodilo ni nakon proteka vremena od sedam mjeseci,potrebno je da se obratite sudu podneskom i da zatražite sazivanje ročišta.

Na tom ročištu bi trebo biti prisutan i predstavnik CZSS,kao stranka u postupku,te bi se trebao izjasniti na eventualne primjedbe iskazane na mišljenje ustanove koju zastupa i predstavlja.

Također je moguće da tada predstavnik CZSS iznese i mišljenje o povjeravanju na život djeteta nakon razvoda jednom od roditelja,a kako ispravak i nadopunu onog mišljenja koje je uručio strankama u postupku nakon provedenog posredovanja.

 

Daljni postupak ovisi o procjeni suda.

 

Stoga u najskorije vrijeme podnesite podnesak sudu za zakazivanje ročišta, uz obrazloženje da je dostavljeno mišljenje CZSS,bez ulaska u sadržaj istoga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija