marija_1495 objavljeno: 8. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2008. Floki, ne funkcioniraju pp, navodno, pa da ti javim što sam saznala opet u onoj ostavinskoj pisarnici. Elem, meni je sve ovo čudno: ostavinska rasprava: 17.3.08., dvoje se nisu složili s oporukom, j.b. ih uputio na dizanje tužbe j.b. sudu uputio spis tek 25.4.! Sad se čeka da sudac napiše rješenje o upućivanju u parnicu! No, žena mi je rekla da je moguće da su nezadovoljne stranke digle tužbu u roku od 30 dana od ostavinske, no ona to ne zna - to je druga pisarnica (parnična - ona s ludom službenicom), pa nek da zovem tu. Na žalost, naletila sam opet na tu istu službenicu, koja mi je rezignirano rekla: ne možete to telefonom. Naravno, da je bila druga, ljubazna od jučer, vjerojatno bi se potrudila potražiti. Tako ne znam je li tužba radi osporavanja oporuke podignuta. Slažeš li se da bi onda ono pismeno što sam ti ga jučer pokazala bilo ok, jer ne vidim da ću na drugi način saznati što je na stvari? Pliz, javi stručno mišljenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. slažem se. Glede PP: PP mi ne funkcioniraju, ne mogu pročitati... vidim da imam 12 poruka ali nijednu ne mogu pročitati... dok Zex to ne sredi.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Thanx!!! Idem sad na poštu onda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: Thanx!!! Idem sad na poštu onda. pošalji onako kako sam ti ispravio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Pa of course, odmah sam to jučer ispravila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. ukoliko mi netko bude htio slati PP, neka to čini na ovaj nadimak - Floki2. Dok Zex ne riješi situaciju. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.