Jump to content

Problemi s najmodavcem


h-ana

Preporučene objave

Ovako.. Upravo sam iselila iz stana u kojem sam stanovala posljednjih pola godine. pri ulasku dala sam kaparu od 350 eura, koje mi namodavac sada ne želi vratiti jer mu nisam obojala cijeli stan. napominjem da sam u stanu bila 6 mjeseci, a ostavila sam ga u identičnom stanju u kakvom je bio dok sam ušla u njega. Potpisali smo ugovor u kojem piše da je prilikom ulaska svježe oličen, a u sljedećoj točki da ga moramo ostaviti kakav je bio. I sad se postavlja pitanje: kakav je smisao nevraćanja kapare, a stan je isti kao i prije 6 mj?

Što mogu poduzeti u vezi toga, u smislu prekršajne prijave ili sl? Pokušala sam prijaviti poreznoj, ali oni ne znaju i te spike..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

smisao nevračanja kapare je da će on"ponovo okrečiti" stan za tu kaparu i drugom iznajmiti stan kao ponovo okrečen a novi stanar će potpisati ugovoru kao i ti.

raspitaj se za cijenu krečenja .

tuži ga i traži povrat razlike a ako moš dokazat da nije okrečio stan i platio tvojom kaparom,traži povrat cijele svote.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija