Jump to content

Please HELP - Pitanja prof Pavišića KP i KPP


anonimno

Preporučene objave

Drage kolegice i kolege,

 

polažem idući tjedan i već je totalna frka, čemu nije pripomogla činjenica što sam upravo saznala da mi je prof. Pavišić iz Rijeke (kp, kpp) u komisiji,please pošaljite pitanja ako imate, jer on jako rijetko ispituje pa nemam baš nikakva pitanja od njega. HELP PLEASE!!!

 

Jel' istina da je on koma kako se priča, pomozite please!!!!!!

 

 

Puno hvala unaprijed

 

 

Anita

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ajd ostavi neku adresu pa ti mejlam, imam pitanja s doslovno jednog roka, iz prvog tjedna kad je ispitivao. Najbitnije je da se psihički pripremiš, jer je tip pravi drama-queen, toliko izvodi, urla, slaže face da je teško povjerovati da se nalaziš na pravosudnom, a ne na prvoj godini faksa. Loše je to što, ako nisi rekla baš ono što on očekuje čuti u odgovor na neko pitanje, stajat ćeš na tome ako treba i pola sata, nema šanse da te pita sljedeće pitanje. I usput ti baca takve asocijacije, koje ti samo nepotrebno odmažu, dok ne počneš iz očaja lupati takve gluposti, što opet dovodi do toga da pojma nemaš. To ti ne pišem sad da te uplašim, nego da se psihički pripremiš, pa te to neće toliko izbaciti iz takta. Što se pitanja tiče, ne pita on ništa nevjerojatno, osim što je potrebno naučiti nabrojati djela iz posebnog dijela, mog poznanika je npr. pitao 'barem deset djela protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom', on ih je znao 6-7 i ovaj ga nije htio pitati ništa drugo, dok nije iscjedio iz njega još tri djela...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija