Jump to content

Susreti s djecom


baby

Preporučene objave

Supruga i ja još se nismo službeno razveli. Po dogovoru, od početka sam dobivao djecu svaki vikend. Od kad je počela škola, supruga izmišlja neke dodatne obaveze, i djeca ne žele više k meni, nego ih moram nagovarati. Prije su bila oduševljena i vesela, kvalitetno bi proveli vikend. Pitanje: imaju li djeca pravo birati žele li se susresti s drugim roditeljem ili im je to obaveza? Na temelju čega se određuje intenzitet susreta i njegovo trajanje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nekako se ne mogu dojmiti slučaju da Vaše dijete odbija doći da vas vidi! Morate nešto promjeniti u odnosu sa Vašim djetetom i pružiti mu sadržaje koje će ga privući Vama. Možda je to Vaš nedostatak ljubavi i odnosa koji baš nisu u redu i koje Vaše dijete osječa! Preispitajte vaš odnos sa Vašim djetetom, moj savjet. Nemojte gledati televizor, makar to bila vaša omiljena televizijska serija u vremenu kada je vaše dijete kod vas. Opet, ponovo tvrdim, da dijete ima iskonsku potrebu da viđa svoga oca, ako mu otac bez obzira na količinu susreta pruži neizmjernu ljubav i posveti se njemu. Imate saudsko rješenje, pa ako je nametanje obaveza djetetu razlog da Vam se uskrate susreti sa vašim djetetom, to ima svoje zakonske konzekvence i svakako moj prijedlog bi bio da se obratite CZSS-u za početak. Pozdrav,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija