kukica objavljeno: 11. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 11. listopad 2008. završava mi porodiljni i zanima me da li mogu koristiti godišnji odmah nakon porodiljnog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renvoi odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. radni narod Crne gore... pa gle, po nekom mom tumačenju trebala bi imati pravo na godišnji. vrijeme provedeno na plaćenom dopustu (porodiljnom) smatra se kao vrijeme provedeno na radu pa bi slijedom toga imala pravo na godišnji. naravno, ako zadovoljavaš one ostale uvjete za ostvarivanje prava na godišnji odmor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kukica odgovoreno: 12. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2008. hvala na odgovoru.to sam si i mislila,samo su me počeli laganini zavlačiti kaJ se tiče godišnjeg pa sam samo htjela čuti dodatno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.