Jump to content

MUP


legal55

Preporučene objave

Zavisi o spolu i životnim ambicijama.

 

Ukoliko ste bilo kojeg spola, a volite zakulisne igre, podmetanja, ogovaranja, dvolična ponašanja i ukoliko ste u stanju dobro se uklopiti u osinjem gnjezdu osjećajući se kao kod kuće – MUP je idealan posao za vas.

 

Ukoliko ste žena koja se namjerava u potpunosti posvetiti obitelji i djeci, kojoj je posao samo osnova za izračun prosjeka plaće u porodiljnom dopustu, koja namjerava većinu svog radnog vjeka provesti po porodiljnim dopustima i bolovanjima, da joj posao bude zadnja rupa na sviralu i da ga do mirovine ne shvati ozbiljno - MUP je idealan posao za vas.

 

Ukoliko ste čovjek koji ima svoj karakter, principe i savjest, prihvatite se nekog poštenog posla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm... Da počnem od toga kako imam svoj karakter, principe i savjest ali ipak još razmišljam o MUP-u.

Trenutno radim kod odvjetnika i prije bi rekla da tu moram biti bez morala i karaktera... Radim cijele dane, za minimalac, naravno. Pošto sam žensko i namjeravam kroz koju godinu imati djecu, ne vidim kako bih ikako mogla graditi karijeru u odvjetništvu, pa mi se zapravo to čini kao gubitak vremena. Nisam baš pasivna osoba i dosadan posao mi ne bi odgovarao, ali ovaj zadnji komentar kako je bolje prihvatiti se "poštenog" posla, nije mi baš sjeo, jer ne vidim zašto to rad tamo ne bi bio... Koja je na kraju poznata kao najnepoštenija struka? Ova u kojoj sam trenutno i iz prve ruke vidim koliko je prljavštine tu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija