Jump to content

Bahatost u mirovinskom


adder

Preporučene objave

Mrljavac je napisao:

Polako. Vjerojatno postoji razlog zašto je odredila datum kad će napisati rješenje.

 

Ne možeš preko reda. ;-)

 

To ti je isto kao kada ideš auto registrirati. Obaviš tehnički pa još čekaš 30 minuta da te pozove kako bi ti udarili pečat u prometnu jer ispred tebe isto tako čeka još 5 do 6 ljudi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

treba strpljenja , istina lako je to reci kad se ne radi o tvojoj koži.

treba cekati naravno,ali ako ti se bas žuri onda treba biti pomalo dosadan,doci pitati kad bi to moglo biti,kad dojdete na red reci ce ona,dajte molim vas recite mi otprilike , onda ce ona reci neki datum kad bi to kao moglo biti.

navratiti poslje tog datuma kojeg ona kaze dan dva ,i evo mene,,,,dali je gotovo,nazalost jos nije, joj pa rekli ste mi oko 5-og a sad je vec 10-ti.

vjeruj mi tako ces najbrze rijesiti,sama ce te staviti ako treba i preko reda da te skine s vrata,jer svi se pa i oni rijesavaju poslove kojih se najbrze zele rijesiti.

dakle trebas se potruditi da te se ona pozeli sto prije rijesiti. :dobri:

 

mozda neposteno :dobri: , ali jedino sto pali i nije protuzakonito :dobri:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...o bahatosti i nesposobnosti u mirovinskom bih mogao napisati knjigu o onom što sam osjetio na svojoj koži...

...o samom vještačenju i određivanju vrstemirovine i omjera ne treba ni trošiti rječi, to je priča za sebe, ali ono slatko tek dolazi... Dobijam rješenje u kojem su činjenice iskranute naglavačke, prepuno grešaka kao da se radi o nekoj drugoj osobi ili tuđem rješenju; ja se žalim i žalba se usvaja ali ne iz razloga žalbe već zbog proceduralnih grešaka u Područnom uredu HZMO-a te se upučuje na ponovni obračun pod istim omjerima...(da ne bude po mom, na to sam se žalio)

I sad najslađe, ne žele mi priznat čin iz MUP-a, od PU traže novo rješenje, oni im šalju staro sa obrazloženje da novo niti žele, niti mogu niti smiju izdati...

Referentica na mirovinskom kaže da ne zna što će sad, da sve to mora nazad u Zagreb ili da mi može obračunat mirovinu bez čina, sa obrazloženjem KO TI JE KRIV ŠTO SI SE ŽALIO...

Sada navodno pišu staro rješenje sa priznatim činom i ispravljenim greškama koje su oni napravili, to rade od 07.11. i kažu da će bit gotova oko nove godine...

Ja ih zovem ili posječujem svaki dan, ali njih to ne zamara puno, ne mogu dalje od informaciaj...

Čekaj i uživaj...

:poguzi::poguzi::poguzi:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja branitelja koji je isao u invalidsku

bio tomo x puta , pa kod referentice pa kod sefice.

referentica dobila dva ukora od sefice,ne ynam usmena ili pismena.

na kraju se cekalo podatke o prosjeku placa iz 1980/1986,referentica mu je na kraju rekla da cim to dojde da odmah pise rjesenje. i yaista cim su stigli ti podatci u roku od dva dana stiglo mu kuci rjesenje.

istovremeno je slao faxeve u ZZMO, tipa , ja ne mogu dalje ovako cekajuci,molim vas kao boga pomognite mi da ne napravim ono najgore.

e sad sto je to najgore on pomislio,,,pretpostavljam

da se ne ubije...

a sto su oni pomislili,vjerojatno da tamo ne napravi neku glupost ,,,ili da ako pocini suicid mogu biti tema medija i okrivljeni u medijima.

inace ne volim nikakve pritiske na nikog , treba cekati u svakom slucaju i biti strpljiv....

ali ako bas gori , onda im daj do znanja da ti gori i tamo budi cesto pa ce se sigurno prije rijesiti nego da sjedis u kuci , gledas TV i cekas postara sa rjesenjem. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija