Jump to content

HITNO!!!!!!!! HVALA!


anonimno

Preporučene objave

dobar dan, molim vas, ako netko može navesti pitanja iz ovog predmeta, jedinice l i p ® s, kao i pitanja iz predmeta europske integracije koja se gotovo uvijek ponavljaju prilikom polaganja ispita. Po koliko pitanja postavljaju cca iz pojedinog predmeta? hvala unaprijed na odgovorima i pošaljite odgovor što prije, jer mi je jako hitno. :bonk: :thumbs: :coffe:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

BAMBI HVALA TI NA ODGOVORU. KAKO MI SE ČINI NAMAM VREMENA ZA SPREMITI PREDMET SUSTAV JEDINICA LOKALNE I PODR. REGIONALN E SAMOUPRAV. VEZANO ZA EUROPSKE INTEGRACIJE DA LI JE MOGUĆE POLOŽITI ISPIT NA TEMELJU KRATKIH ODGOVORA, S OBZIROM DA POLAŽEM ISPIT ZA 2 DANA, A JOŠ NISAM NI OTVORIO PREDMET EU, ODNOSNO POČEO UČITI EU. INAČE IMAM KNJIGU HRVATSKA NA PUTU U EU UNIJU I EU 10 KORAKA, A SADA MI SE TO ČINI OPŠIRNO TJ. NEMAM VREMENA JER KAKO REKOH PRISTUPAM ISPITU U OVAJ PETAK.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa šanse da položiš imaš već ako malo gledaš TV, pratiš što se dešava u posljednje vrijeme, pročitaš te knjige i obratiš pažnju barem na bitne stvari tipa -koje su institucije EU, članice, osnivači EZ za ugljen i čelik '51, kriteriji za članstvo, postupak po zahtjevu za članstvo, SSP, pregovori

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija