Jump to content

čekanje rješenja


laganini

Preporučene objave

laganini je napisao:

dali se barem može saznati omjer koji je odredio vještak?

 

Zavisi od vještaka do vještaka i od ureda gdje si bio vještačen.Neki ti odmah saopče omjer a neki te odprave sa -"možete iči sve če vam pisati u rješenju"

 

U svakom slučaju možeš ga nazvati i pitati jer si ti stranka u postupku i imas pravo uvida u spis(barem bi tako trebalo biti)A i zašto ga nisi odmah pitao za omjer?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dok sam bio na obnovi postupka pitao sam vještaka šta će biti ? On mi je rekao da ništa ne ovisi o njemu i da ništa ne zna. Kada sam dobio rješenje na kućnu adresu ( odbijen ) vidio sam da ostaje ista stvar kao što je i bila, a rješenje nije išlo na reviziju kao niti peredmet već je samo vještak područne službe donio svoje mišljenje i gotovo s time da mi ništa usmeno nije htio reći. :misli:

 

Zašto mi odmah nije rekao što će biti nego je lagao ?

I zašto nije slao predmet na reviziju , nego on kaže odbijeno i tako je ?

 

Cijela stvar je bila gotova za manje od mjesec dana ( od predavanja zahtjeva za ponovnim vještaćenjem do dobivanja rješenja na kućnu adresu ).

 

Nakon toga sam se žalio i sada čekam već 7 mjeseci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dok sam bio na obnovi postupka pitao sam vještaka šta će biti ? On mi je rekao da ništa ne ovisi o njemu i da ništa ne zna

 

Puno toga ovisi o vještaku jer ti on daje nalaz i mišljenje i određuje "omjer" temeljem tvoje medicinske dokumentacije koji kasnije podlježe reviziji pri min.br. te se isti ili usvaja ili smanjuje a što je rjeđe i povečava.

 

S obzirom da spadaš u tzv."rizičnu skupinu" za njih(pretpostavljam da si tražio obnovu temeljem pogoršanja PTSP)on je "procjenio" da je bolje ne upuštati se s tobom oko razgovora o omjeru jer tko zna kako bi ti reagirao :zao: u datom momentu još pogotovo kad bi ti rekao da stvar ostaje ista :namiguje:

 

Predmet neide na reviziju ukoliko ovlašteni vještak u područnom uredu na temelju tvoje dokumentacije odbije tvoj zahtjev

 

Zato ti je i bilo tako brzo rješeno!

 

Ukoliko smatraš da si zakinut tj.da ti nije uzeto u obzir pogoršanje tvoje bolesti a isto je vidljivo i iz priložene medicinske dokumentacije možeš izjaviti žalbu i naravno čekati :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija