Jump to content

prvi redastvenik


lipi

Preporučene objave

prvi redastvenik!!!!!!!! gledajući danas emisiju VETERANI MIRA

i slušajući gos,lovrića da su oni prvi a mi svi ostali drugi redastvenici !!samo neko je imao sreće ili nesreće da je ušao u prvu grupu a drugi i drugu ili treći i tako dalje, nebi se trebalo raditi razlike među redastvenicima 1990,1991 god :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Umom mjestu osnovala se jedna bojna ,imala je i broj ali je to nebitno.Bitno je da je u nju mogao ući onaj tko je imao nekakvo oružje .I bez obzira na potpis da me zovu poziva nije bilo.Nakon kraćeg vremena bilo je oružja i mi smo se pridružili.Borbe su tek kasnije počele.Ti prvi su većinom zbrisali,danas se organiziraju kao prvi,slikaju se pozdravlja ih gradonačelnik itd.Neka neka im.Znam da ih grize savjes ali to je njihov problem.Mi smo izdržali do kraja ,nije nam bilo lako, nije ni sada ali savjes čista,oni nek se hvale nek se slikaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ida, zaboravio sam nešto,kako to da se nijedan predsjednik bilo koje braniteljske udruge nie javio niti negodovao kad su nam oteli sva prava,mislim na povlastice za automobile ,participaciju itd i to nakon što je jedan dio braniteljske populacije to uspio ostvariti.što znaći "FUCK" sirotinju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

taj lovrić baljezga kao i veliki dio takvih istih tipova..oni su ovo oni su ono.ma šta su to oni i tko su oni.... oni su došli par dana poslije nas u postaje raspoređeni ,a zajedno smo polagali za ovlaštenja i sad su oni phr a mi smo trube...sramota su oni koji se tako prave face a podcjenjuju ostale. šta nekaže kad je on to stupio u mup datum i godina ???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne tak prijatelj,ima dećki kaj su nadrapali više nego ja a bili su u rat ukljućeni kasnije i u njemu bili puno manje.Jedini problem u našoj braniteljskoj populaciji je taj da su neki za ništa dobili sve ,koristeći se pritom svim i svaćim a naši genijalci su to dopustili baš radi toga da nas zavade,znaš ono"zavadi pa vladaj"a istovremeno su se bavili politikom ko je jamio jamio je pa mulcima kakav sam i sam nedaju ni unapređenje nakon 18 godine službe a kamoli kaj drugo. :zao:Posebna su prića predsjednici raznoraznih braniteljskih udruga kojima se članovi križaju a oni za to dobivaju lovu od države i ako žele tu lovu moraju šutit i glavno da je njima dobro a branitelje ko šiša.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija