Jump to content

nasljedstvo od roditelja


sannela

Preporučene objave

Pozdravljam sve prisutne.Moja situacija je ovakva.Kucu sam naslijedila poslije smrti roditelja,u kojoj smo zivjeli ja i moj sin.Prije na godinu dana nego sam se vjencala sa sadasnjim suprugom sam napravila oporuku kod odvjetnika u kojo sam navela da u slucaju moje smrti sin nasljedjuje kucu.Sa sadasnjim suprugom nemam djece.On takodje ima iz prvog braka dijete koje ne zivi sa nama.Zanima me dali se sta mijena s obzirom sto sam se udala,i sta da poduzmem da bi bila sigurna da moj sin nedodje u situaciju da s nekim dijeli kucu koju su moji roditelji i namjenili njemu.Bila bi zahvalna kada biste mi pomogli jer to me vec duze vrijeme jako muci :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

biljuska je napisao:

Vezano uz ovu temu zanima me i da li je istina da se može sklopiti bračni sporazum gdje se on odriče moje nasljeđene imovine u slučaju da ja umrem prva?

 

Tako je.

Može se napraviti odricanje i od cjelokupnog nasljedstva.

Takav ugovor ima strogu zakonom propisanu formu 8ovjeren kod suca ili napravljen ili solemniziran po javnom bilježniku).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija