Jump to content

Obnova postupka mirovina


sbrunov2

Preporučene objave

Nema tu nekog određenog vremenskog perioda u smislu od tada do tada i nakon toliko vremena.Sve vam ovisi od bolesti i prikupljene dokumentacije za istu.Po mojim saznanjima rok ne bi smio biti manji od 6 mjeseci iz praktičnih razloga.To vam u prijevodu znači da za manje od šest mjeseci ne možete prikupiti dovoljno kontrola,dnevnih,ležanja i sl..ako bolujete od PTSP-a.Ako bolujete od nečeg drugog,to može biti i manje, a i više od šest mjeseci.Odgovor na to pitanje dati će vam vaš liječnik opće prakse nakon što pregleda vašu med.dokumentaciju.Nadam se da vam je moj odgovor pomogao,a možda će još netko sa foruma nešto dodati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sbrunov2 je napisao:

Nakon koliko vremena imam pravo na obnovu postupka zbog mirovine

 

Kad dođete na stranicu Legalis u gornjem desnom kutu imate prvo kvadratić s praznim poljem - e onda lijepo kad ga pronađete upišete pojam koji Vas zanima te "pritisnete" čarobnu tipku odmah do praznog polja gdje piše "TRAŽI" 8-) e onda možete izabrati stotine odgovora na vaše cijenjeno pitanje pošto je legalis stranica zamišljena kao baza trajnih i besplatnih pravnih i inih informacija dostupna svim profilima građana bez naknade!!!! ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija