Jump to content

Priznao sam dijete a majka djeteta brani mi viđanje!!


angel26

Preporučene objave

pomoc, znaci u kratko priznao sam dijete i majka djeteta mi brani vidanje djeteta , zivili smo u vanbracnoj zajednici, i svako toliko dode pa otiđe sa djetetom, i brani mi vidanja!

znaci to radi kako joj pukne u biti! te me zanima koja prava imam jer sam priznao djete i kome se obratit hvala unaprijed! mladi teta

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokrenite izvanparnični postupak pred sudom i tražite da se regulira način,mjesto i vrijeme susreta i druženja s djetetom.

Nakon pravomoćnosti sudskog rješenje ukoliko i dalje bude opstrukcije u vezi susreta i druženja možete pokrenuti ovršni postupak kako bi djete ostavrilo svoje pravo na susrete s roditeljem s kojim ne živi,a također je moguće podnijeti kaznenu prijavu nadležnom općinskom državnom odvjetništvu protiv onog roditelja koji opstruira sudsku odluke kojom se reguliraju susreti i družanja (čl.215.st.1.Kaznenog zakona)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete se obratiti czss-u (pismeno ako usmeno ne trzaju) jer dok dijete nije povjereno roditelju-B smatra se da je povjereno i jednom i drugom roditelju, pa bi prema majci mogli/trebali reagirati.

Trajat će par mjeseci, ali je jednostavnije postupati sa nego bez rješenja...

Obzirom da malo živite zajedno pa malo ne, osigurajte dokaze da vas ne bi teretila glede uzdržavanja djeteta za cijeli period unutar zadnjih 5g...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dali se taj ovršni postupak poduzima i kad majka djetetu presreće smsm poruke ,obriše poruku da dijete ni nezna kako mu se tata javio dali je to isto nepoštivanje sudske odluke ako tamo piše da 24 sata na raspolaganju kontak telefonom sa sinom ,a o obećanju da neće sprečavati viđanja i konatkte na sudu kao dogovor ništa od toga samo se drži onog što je sud odredio vikend iako piše da smo postigli i dogovor za dobrobit dijeteta što češći susreti..hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija