Jump to content

Ukinuta pravomoćna presuda, ljudi moji jeli ovo moguće???


fani

Preporučene objave

Danas sam primila rješenje suda kojim se ukida pravomoćna presuda (ne pravomoćnost presude) i dopušta obnova postupka. Presuda o razvodu braka i skrbništvu nad djecom donijeta je pred tri godine, djeca su sa mnom.. Dostavljanje presude trajalo je mjesecima, naplaćala sam se sudskih dostavljača, a pravomoćnost je konačno iskazana nakon što je (bilješka dostavljača) bivši odbio primitak presude. Reagirao je tek na ovrhu (dug za tri godine neplaćanja nije platio niti lipe) ovrha je krenula samo na tekuća potraživanja. Žalio se, dao iskaz da mu je obijan kaslić dva mjeseca prije nego što je ta zadnja dostava pokušana, nema nikakvih dokaza za tu njegovu tvrdnju osim njegovog iskaza. Sud ocjenjuje njegov iskaz vjerodostojnim i istinitim. Imam rok za žalbu, ok, uložit ću žalbu, ali što je ovo...?? kako je to moguće? On je već bio promijenio prebivalište za vrijeme trajanja postupka, nije izvijestio sud, sud ga je preko MUP a locirao i na tu novu adresu dostavljao presudu. Što ovo znači, da nismo niti razvedeni??? a on već više od godine dana živi sa svojom novom djevojkom. Što sada??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Fani, da ti sad počnem govorit neke stvari, većina bi bile psovke na račun Suda i Socijalneih ustanova (pogotovo ove splitske).

 

To je gomila nesposobnih neradnika, da to nije normalno. Nastavim li, stvarno će me trebat cenzurirat. A ne bi pretjerao ni pogriješio.

Nema ti druge nego se borit i ne odustat.

 

Želim ti sve najbolje, jer slična situacija čeka i mene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija