Jump to content

viđanje djece za ljetne praznike


fratrovac

Preporučene objave

Molio bih pomoč i savjet. Naime sa bivšom ženom sam rastavljen 11 godina i uredno podmirujem svoje obaveze vezane uz dvoje djece. S obzirom da ne živimo u istom gradu ja podmirujem i sve troškove puta kad djeca dolaze meni.Problem se javlja oko odvoženja i dočekivanja djece od njihove kuče do aerodroma i obrnuto,a največi problem se javlja ljeti za praznike kada ih odvede na more i ne želi ih vratiti u Zagreb.Do sada sam im nekako organizirao i to a ove godine sam predložio da sjednu na autobus i dođu do mene. Djeca imaju 12 i 15 godina pa smatram da su dovoljno velika da mogu putovati autobusom i na malo dužoj relaciji. Naravno oko toga se bivša ne slaže i rekla mi je ako ih želim viđati neka platim put do Zagreba pa onda avion do mene, a ona ih ne želi voziti.Djeca ove godine neče provesti mjesec dana sa ocem i ne znam šta mogu učiniti da se to više ne ponavlja. Hvala svima na savjetu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Djeca Vam imaju 12 i 15 godina, a Vi nemate pravomoćno sudsko Riješenje o modalitetima susreta sa svojom djecom??? Ako je nemate, onda ćete morati odmah otići na Općinski Sud i podnijeti zahtjev za proširenje susreta i druženja sa Vašom djecom i zahtjevati vikende, svaki drugi praznik u godini i boravak Vaše djece kod Vas za vrijeme Vašeg godišnjeg odmora. Treba definirati vrijeme kada bi Vaša djeca mogla doći kod Vas i razdoblje. Ako imate kojim slučajem pravomoćno sudsko Rješenje o susretima i druženjema u kojem su Vam definirani svi termini susreta i druženja sa Vašom djecom, onda treba podnijeti kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu pozivajući se na članak 215 OZ-a. To je Vaše pravo, pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija