Jump to content

Kazna za parkiranje na neoznačenom mjestu


hofi

Preporučene objave

Parkirao sam se u Zagrebu na mjesto koje nije označeno kao parkirališno mjesto u drugoj zoni.

 

parkinghofi_9c01d.jpg

 

Na slici se može vidjeti da ovo mjesto nije označno kao parkirališno, dok su dva susjedna mjesta podložna naplati Zagrebparkinga. Ovo mjesto nema pravilnu horizontalnu signalizaciju koju bi trebala imati po Odluci o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Grada Zagreba. (Zapravo nigdje nisam našao definiciju kako horizontalna signalizacija mora izgledati).

 

Dobio sam kaznu te im poslao reklamaciju putem e-maila (jer sam slao i fotografije) te su mi nakon 47 dana odgovorili da je reklamacija odbijena i da za dodatne informacije mogu telefonski nazvati. Zamolio sam ih da mi pismenim putem pošalju obrazloženje odbijanja reklamacije na što su mi ponovili da im se mogu telefonski javiti?!

 

Ovdje se radi o parkirnom mjestu kraćem od 3 metra te zato vjerojatno nije niti bilo označeno.

 

Na koji način mogu dobiti pismeno obrazloženje jer mi preko telefona mogu bilo što reći. Smijem li snimati telefonski razgovor ukoliko im to najavim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pošto nisi parkirao na označenom mjestu po njihovom zakonu si kriv. postavlja se pitanje jesi li platio parkirnu kartu i za to mjesto ili nisi , jesi li sa tom svojom radnjom zatvorio nužan ili slobodan prolaz i sl. u svakom slučaju ponovo piši prigovor, pa vidi šta će biti , pa onda ponovno prigovor i ako treba sudu, samo pazi kod suda , ponekad je bolje priznati krivicu i zatražiti manju kaznu nego pisati nebuloze , svakako ako si uvjeren u svoju priču i opravdanje onda tupi po svome , pa što bude, poz. i puuno sreće...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobio si kaznu od Zagrebparkinga, ili komunalnog redara. Pretpostavljam (iz teksta) da si dobio od Zagrebparkinga.

 

Da si smetao prometu (zagradio pješački prijelaz, požarni put, ... komunalni redar je bio dužan pokrenuti postupak za uklanjanje vozila (zvati Pauk).

 

Lopovi. Radi se o Sigetu kolko vidim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija