Jump to content

koja su moja prava?!


alkaponka

Preporučene objave

stvari stoje ovako:

radila sam u školi na ugovor (prijavljena 1.9.2008., a ugovor je raskinut 31.8.2009.). u međuvremenu sam ostala trudna. rodila sam 17.08., na porodiljni dopust sam otišla 3.8., a do tada sam koristila godišnji odmor!ovaj sam mjesec dobila 1660,00 kn porodiljne naknade i neugodno se iznenadila premda mi je rečeno da prvih 6 mjeseci imam pravo na osnovicu plaće! jedino objašnjenje koje sam dobila u hzzo-u je da ću prvih 6 mjeseci dobivati taj iznos, a drugih 6 mjeseci 2000 i nešto kuna!

može li mi netko odgovoriti koja su moja prava što se tiče porodiljne naknade?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam u slicnoj situaciji. Problem je sto imamo ugovor na određeno, znaci istekom ugovora naknada nam se isplacuje kao nezaposlenim osobama. Ja imam skoro 5 god neprekinutog staza, prijavljena sam na punu placu, oko 3500 kn, drzavna sluzba ali nikakve koristi kad mi ugovor istice u 1 mj.2009. Namjeravam otvorit komplikacije i dobivat cu punu osnovicu do 1.mj a kasnije 1600 i porodiljni 1600. Ove sve informacije sam dobila na Hzzo-u... Eto..pa oni kazu da rađamo sto vise djece...s moje strane ljubavi i paznje im nece falit ali od cega da ih hranim kad nas ovako "zasipaju" novcima....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija