Jump to content

molim pomoč u svezi sa optužnim prijedlogom zbog odbijanja testiranja na droge


SERPAJ

Preporučene objave

upravljao sam osobnim automobilom gdje su me pratila i zaustavila policija u civilnom autu prema njihov zakljućcima zbog čudnog ponašanja i izgleda ponuđeno mi je testiranje na droge i ljekove uređajem marke corzet kapiscan što sam odbio zbog njihovog maltertiranja koje je trajalo pola sata pola sata ništa nisam htio odgovoriti u medjuvremenu policajac se vratio sa zapisnikom na kojem je bilo napisano da sam pusio travu u medjuvremenu pojavilo se njihovo drugo vozilo tj. marica i ja prestrašen zbog njihovog nedolićnog ponašanja i prijetnji da cu u pritvor potpisao sam ponudjeni zapisnik, kod potpisivanja policajac mi je rekao odbi testiranje biće ti blaža kazna tako dame nisu ni testirali.

bio sam prije nekoliko dana na sudu gdje sam opovrgnuo svoju prijašnje potpisanu izjavu gdje mi je sud zakazao sljedeću raspravu gdje ču se suoćiti sa jednim od tih policajaca. molim vas da mi odgovorite i objasnite moje daljnje postupke i što mogu oćekivati .

unaprijed vam zahvaljujem na vašim odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policiji si izgledao sumnjivo, kažeš da nisi ništa konzumirao - zašto si odbio testiranje? Da si prihvatio testiranje (ako stvarno nisi bio pod utjecajem opojnih druga) nikom ništa.

 

Prijeti ti između 5000-15000 kuna kazne ili kazna zatvora do 60 dana zbog odbijanja testiranja (članak 282/9 ZOSPC)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mom prijatelju se dogodilo slično,i ja san bija sa njn.Potrošija je na advokata oko 1500 kn,i oslobođen je,ali ne zato šta mu je sudac virova sve to isto šta se tebi dogodilo,nego zato šta su in našli neki propust u postupku.Ustvari,moj frend je potpisa da je frulija samo da ne ide vadit krv 50 km dalje u 3 po noći.I da nije bilo advokata bi popušija dozvolu na ? miseci,platija kaznu od oko 3000 kn,i ostalo bi mu zapisano..Vako je ipak ispalo malo bolje.Moj savjet-nađi nekog pametnog,jer bolje platit njemu nego ovoj lopovskoj državi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija