Jump to content

Čekanje riješenja upravnog suda točno tri godine...


perorama

Preporučene objave

Čekajući upravni sud točno tri godine dobijem odbijenicu na žalbu drugostupanjske komisije koja mi je dala manje od 20% invalidnosti.Dragovoljac sam domovinskog rata od lipnja 1991-2005 god.(gardijske i specijalne postrojbe)

-imam f43.1 f62.0 f61 f33.4 f32.1 itd.

-opća nesposobnost

-ležanje jedno u bolnici

-posjećujem ptsp centar redovno 2-puta sam testiran (različiti testovi)od kad sam bio na komisiji za invalidnost

-vadio sam krv na uputu psihjatra kaže zbog tableta koje pijem

 

Pitanje što dalje?

 

-da idem ponovno na komisiju za hrvi?

-da se žalim ustavnom sudu?

-da se žalim euro sudu?

-da prijavim hrvi koji ne piju tablete?

-da prijavim hrvi koji rade?

-da prijavim hrvi koji su platili za invalidnost?

-da počnem sranja pravit kad susretnem lažnog invalida?

 

Molim odgovore koje lud kud nas sve tjeraju?

 

Hvala!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam kako ti mogu i da li ti mogu pomoći,no ako si pratio odgovore na legalisu rok za predaju dokumnata za priznavanje Rvi po pitanju PTSP-a je bio 31.12.2005.godine i to je AMEN.To je zakonska odluka i ne može se promijeniti.Svi koji su predali papire poslije odbijaju se za status HRVI.No pri odlasku u mirovinu dobit ćeš vjerovatno omjer vojno-civilno,ali kao što je Đuro naveo koeficijent 1,50 tako da je s te strane priča gotova.Ne pomažu ni žalbe,ni sudovi ,ni nikakave druge stvari.Ako imaš ranjavanje,ozljedu i slično za te stvari nema roka.Znam kako se osjećaš,ali premlaćivanjem lažnjaka i pravljenjem sranja možeš samo završiti u zatvoru i sebi otežati život.Lažnjaci su se dobro opskrbili dokumentacijom.Jedino što može nešto promjeniti je objava registra branitelja,no to je već druga priča.Pokušaj se smiriti i naći neku zanimaciju sa strane,da bi si život učinio kvalitetnijim,no to je samo moj savjet,a ti znaš svoje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

perorama je napisao:

 

Pitanje što dalje?

 

-da idem ponovno na komisiju za hrvi?

-da se žalim ustavnom sudu?

-da se žalim euro sudu?

-da prijavim hrvi koji ne piju tablete?

-da prijavim hrvi koji rade?

-da prijavim hrvi koji su platili za invalidnost?

-da počnem sranja pravit kad susretnem lažnog invalida?

 

Molim odgovore koje lud kud nas sve tjeraju?

 

Hvala!!!

 

1.- da po ponovno podnesite zahtjev za priznavanjem statusa hrvi sa novom medicinskom dokumetacijom ( mada ne vjerujem u čuda jer je rok bio do 31.12.2005 - tako da če vas opet odbiti jer niste zahtjev predali u zakonskom roku)

 

2.- žalbu vam ne bi preporučio, a vi kako hoćete

 

3.- isto kao i na 2.- pitanje

 

4.- pa ne moraju svi hrvi piti tablete ( mislim na ove po osnovu oboljenja od ptsp-a ) ???? ima i dugih načina liječenja, drugih vrsta terapija ( npr. radna terapija, grupna psihoterapija, autogeni trening i drugo ) tablete su samo jedna vrsta terapija.....možete ih vi prijaviti ali koga čete prijaviti i komu ???? možda te osobe doista ne piju tablete !!!! nego su na drugim terapijama...

 

5.- hrvi koji rade ! a zašto molim vas hrvi ne bi mogli ili smjeli raditi . Ima hrvi-a koji su radno sposobni bez obzira na status hrvi ( sve legalno i po zakonu ).

 

6.- E to napravite svakako, prijavite sve za koje znate da su platili za invalidnost ili slićno i doktore koji su primili i njih i to bez odgađanja.

 

7.- praviti sra...kada susretnete lažnog invalida ???? halo pa tko ste vi da donosite sud i procjenu tko je lažan a tko ne ???? Za to sam vam već odgovorio kako ćete postupiti ako sumnjate ( pogledajte odgovor broj 6 )

A drugo ako napravite sra...samo ćete sebi napraviti sra...nikome drugome...nakon sra...slijedi policija, prijave, tužbe ( pa čak i privatne ). Sada si procjenite isplati li vam se uopće raditi sra... :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

perorama je napisao:

Čekajući upravni sud točno tri godine dobijem odbijenicu na žalbu drugostupanjske komisije koja mi je dala manje od 20% invalidnosti.

 

Da li napisano znači: "Odbijena mi je tužba na drugostupanjsko rješenje kojim je odbijen moja žalba na prvostupanjsko rješenje jer je i DLP također utvrdilo da je oštećenje moga organizma manje od 20%" - ili nešto drugo?

Pitanje nije retoričko, jer ono što ste napisali (gore citirano) ne može se dovesti u vezu sa važećim pravnim propisima.

Kada se razjasni koje je činjenično stanje stvari možete očekivati da vam netko korektno odgovori na pitanje. U suprotnom, možemo samo nagađati, s više ili manje uspjeha.

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija