Jump to content

kratka vanbračna zajednica


bak123

Preporučene objave

Sa curom sam bio u vezi 9 mjeseci.Tri mjeseca smo živjeli kod mojih roditelja. Podigla je kredit i kupila stan. Ja sam tri mjeseca radio na tom stanu, (fizikalio ),organizirao radnike, vršio nadzor. U tri mjeseca ona bi svako malo otišla na službeni put. Osim rada potrošio sam i dosta novca(danas 100 kn, sutra 300, tri utičnice, marenda za radnike, piće... ko je išao u renoviranje stana zna kako novac ide na sitnice). Dolazili su mi prijatelji pomagati(npr. 10 puta kombi) Ja sve što mi je odrađeno besplatno ili ispod cjene odrađujem u svom poslu. Cijelo vrijeme je trpio i moj posao.(privatnik sam).

Kad smo završili stan, nakon sedam dana rekla mi je da napustim stan i da me niko nije tjerao da radim i trošim novac u stan, te da ona ne misli da mi je išta dužna.Dali postoji pravna mogučnost ,iako nemam račune za uloženo(za večinu radova nema ni ona)da naplatim to što sam uložio i odradio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija