Jump to content

MOLIM SAVJET


marlino

Preporučene objave

evo ni nakon 26 dana nadzora nema pismeno su svi obavješteni o tome ali nema nikakve reakcije od nikoga.u četvrtak sam socijalnu radnicu i vanjskog suradnika czss koji je određen za nadzor ali se nitko nije pojavio niti javio telefonom za što imam svjedoke. nakon po ure čekanja iz vozećeg auta soc. radnica mi je prolazeći kraj mene rekla da vanjski suradnik ima moj broj telefona pa da će se javit! evo tjedan nakon toga njega nema niti se javio.ravnatelj czss i soc radnica sada tvrde kako ja nisam bio na dogovoreno misto i da me se čekalo i nakon toga otišlo te me se optužuje za manipuliranje nadzorom!!!!naravno nakon toga isti ravnatelj mi je spustio slušalicu a na sve dopise nema pismenog odgovora od njih.što da dalje radim ministarstvu policiju dorhu i pravobraniteljicisam već sve napisao al sve to dugo traje a diteta i dalje nema k meni ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lijepo im sročite tu usmenu komunikaciju točnim slijedom (kada, s kim ste i što kontaktirali i komunicirali) napismeno i zatražite da konačno počnu provoditi odluku... Urudžbeni broj ne zaboravite uzeti. Svaki, ali baš svaki put, imajte i pisamce koje ste im uputili, jer od razgovora se zna izroditi "pojeo vuk magare": rekli oni, rekli vi. Bez brige, da su se potrudili organizirati nadzor a vi ga izbjegli i izbjegavate, ili išta slično, rado bi vam se obratili pismenim tragom...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija